Carn de porc – modificació de la composició grassa

Capacitat de modificació de la composició grassa de la carn i teixit adipós de porc

porkL’objectiu fonamental va ser conèixer els efectes sobre la composició lipídica de la carn i greix adipós del porc, quan es modifica de forma important la composició en àcids grassos del greix addicionat en el pinso.

En primer lloc es va estudiar l’optimització del % d’àcid linoleic en la carn i el greix dorsal del porc en funció del % d’un oli poliinsaturat addicionat a la dieta, així com la capacitat de diverses races per modificar-lo.

Després es va estudiar la capacitat del porc pel dipòsit d’altres àcids grassos (oleic, linolènic, o monoinsaturats en forma trans), que poden afectar el valor nutritiu o saludable pel consum humà de la carn de porc i el greix de dipòsit.

Tesis Doctorals:

Estudio del efecto de la raza y la alimentación en la grasa del cerdo a lo largo del crecimiento. Autor: Jose V. Pascual Nebra

Deixa un comentari